Find Spilledåse blandt 49+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående spilledåser er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Spilledåse.dk, det helt rigtige sted at finde spilledåser. Vi har udvalgt 49 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det spilledåse tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 49 forskellige spilledåser fra 9 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Teddykompaniet Bamse m. Musik - 27 cm - Koala

Teddykompaniet Bamse m. Musik - 27 cm - Koala

299,95 kr.

179,97 kr.

Billede af Trousselier Spilledåse Klovne i Trapez

Trousselier Spilledåse Klovne i Trapez

469,95 kr.

281,96 kr.

Billede af Trousselier Spilledåse Klovne - Lille

Trousselier Spilledåse Klovne - Lille

379,95 kr.

227,96 kr.

Billede af Vilac Spilledåse - Hunden Lucien

Vilac Spilledåse - Hunden Lucien

369,95 kr.

221,97 kr.

Billede af Godfather spilledåse

Godfather spilledåse

149 kr.

99,95 kr.

Billede af Vilac Spilledåse - Katten Mariette

Vilac Spilledåse - Katten Mariette

369,95 kr.

221,97 kr.

Billede af Trousselier Spilledåse Klovne På Vippe - Stor

Trousselier Spilledåse Klovne På Vippe - Stor

469,95 kr.

281,96 kr.

Billede af Smallstuff Musikuro - Traktor - Grå

Smallstuff Musikuro - Traktor - Grå

269,95 kr.

188,97 kr.

Billede af Goki Metal Music Box Princess - Twinkle Twinkle Little Star

Billede af Diinglisar Spilledåse mus

Billede af Djeco Spilledåse - 12 cm - Træ - Blomster

Billede af Diinglisar Organic Spilledåse

Billede af Jellycat Bartholomew Bjørn Musikuro

Billede af Spilledåse

Billede af Trousselier Spilledåse Peter Kanin

Billede af Diinglisar Spilledåse Elefant

Billede af Game Of Thrones spilledåse

Billede af Kikkerland - Twinkle Twinkle Little Star Spilledåse

Billede af Spilledåse Ugle fra Little Big Friends

Du kigger lige nu på 49 spilledåser fra 9 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bashful Bonton Diinglisar Djeco Goki Jellycat Small Foot Smallstuff Vilac

Derfor bliver din baby glad for en spilledåse - 5 gode grunde

Som forældre er der ikke noget, som man ikke vil gøre for sit barn. Det er det kæreste en forældre har og derfor ønsker man naturligvis også det bedste. Før babyen kommer er der kun relativt få ting, men reelt kan blive klog på, for det at have et barn er ikke noget man kan læse op på. Men man kan læse op på gode idéer, gode råd og hvordan man kan gøre nogle, specielle ting for den lille guldklump. For eksempel her kan du finde ud af, hvorfor din baby vil blive rigtig glad for en spilledåse.

En spilledåse giver ro, rutiner og musikalsk stimulering

Én af de største grunde til at baby vil blive glad for en spilledåse er klart at lyde, som disse klart vil virke beroligende på dem. Det er faktum at forskellige lyde kan have forskellig virkning på børn og dem i spilledåser er rolige og lyse toner, som uden tvivl vil kunne skabe bedre ro hos dit barn. Samtidig med det vil dit barn også blive musisk stimuleret og det vil allerede for en ung alder kunne identificere melodier. Dette er en af grundene til, at din baby vil blive glad for en spilledåse.

Men det vil du uden tvivl også blive, forestil dig, hvordan det vil påvirke dig positivt, som forælder at have et roligt barn, som samtidig bliver musikalsk stimuleret. Det er kun en win win situation og ingen parter vil blive kede af købet. Der er også andre fordele, som helt klart vil være tillokkende for både din baby, men også for dig som forældre. Disse fordele vil blive belyst og beskrevet i næste afsnit.

En spilledåse er beroligende og skaber tryghed - og du kan tage den med overalt

En spilledåse er som før nævnt med til at skabe ro for den lille baby, det vil derfor være en fordel at bruge den i putte situationer og gøre det til en god rutine for både mor, far og baby. De beroligende og stille lyde vil hurtigt kunne få din baby til at falde i søvn og det vil skabe nogle gode rutiner for jer som familie. Dette vil gøre putte situationerne meget nemmere, da den lille hurtigt vil blive vant til de faste rytmer og dermed også falde hurtigere til ro.

En baby, hvis behov er imødekommet er også en baby der er langt mere på og frisk. Det vil sige at du med en spilledåse og faste rutiner, vil give din baby, de bedste forudsætninger for en god nats søvn eller middagslur og dette vil i sidste ende gavne din babys generelle udvikling. Ydermere vil en spilledåse også skabe genkendelighed for din baby og derfor kan du også være et andet sted og stadig kunne få ro på dit barn. Babyen vil naturligt føle en tryghed og genkendelighed og en spilledåse er ideel, da den ikke fylder det store.

Det gør nemlig sådan at du har mulighed for at tage den med stort set, hvor som helst. Og din baby vil ikke kun kunne finde ro, men også tryghed.

 

Bør du shoppe spilledåsen i en butik eller online?

Nethandlen boomer frem, og flere og flere køber i dag deres spilledåser online.

Måske skal din næste spilledåse også købes på nettet? Her får du i hvert fald 3 gode grunde til at gøre det.

Du sparer tid

Tænk hvis man kunne slippe for at skulle med resten af Danmark i storcentret i weekenden. Eller slippe for at købe ind på vej hjem fra arbejde. Det kan du når du begynder at købe dine spilledåser på nettet frem for i butikker. Det tager bogstaveligt talt kun 5 minutter at handle på nettet, og så kan du pludselig den tid du før ville bruge på transport og på at stå i kø, til det som du og din familie vil.

Du kan handle på internettet uden at skulle skynde dig

Når du sidder derhjemme kan du købe dine spilledåser i god ro mag. Der er ikke noget irriterende baggrundsmusik der spiller og forsøger at få dig til at købe mere. Der er ikke hele tiden nogen der vil forbi dig og får dig til at føle du står i vejen. Nej, du kan sidde i god ro og mag derhjemme og købe i dit eget tempo.

Man har stadig mulighed for rådgivning når du handler

Hvis du kigger på spilledåser indenfor nogenlunde normal indkøbstid kan du få hjælp til dit køb, ligesom i en almindelig butik. Det kan være du gerne vil høre om noget med hvilken model du skal vælge, spørge ind til brugen, sikre dig at varen kan komme inden du skal bruge den, eller noget helt andet.

Her har du fleste webshops en chatfunktion der gør at du kan skrive med medarbejderen og få svar direkte. Dejligt nemt.

Find det du mangler på spilledåse.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 99 produkter fra mere end 21 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 179 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:04:31.

99
Produkter
21
Forhandlere
179
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.